Te veel..

Ben nog steeds aan het worstelen met de kleuren en blijf dus Op een gegeven moment zie je het ook niet meer, dus tijd voor een foto. Dat helpt mij om er anders naar te kijken. .

Ik heb dus te veel gedaan. Bijvoorbeeld het voorpootje was goed, maar nu niet meer. Ik ga het maara wegleggen en later nog eens proberen of gewoon weer opnieuw.

6 gedachten over “Te veel..

  • Dank je wel, Eva. Ik gebruik verschillende. Koh-i-Noor, Polychromos, Prismacolor heb ik hier gebruikt. Meest Prismacolor, maar dat had ik beter minder kunnen doen. Ik heb het geluk dat ik een aantal sets gewonnen heb en dus lekker uit kan proberen.

   Like

 1. Hoezo minder kunnen doen? Zijn ze niet fijn van prismacolor? Ik heb een set van Caran Dache, maar als ik kleur krijg ik altijd witte puntjes nog in mijn tekening. Gaan die weg als je je potlood slijpt en dan tekent? Heb jij dat ook? Sinds kort gebruik ik voor kleurpotloden een blendpotlood, die vind ik fijn, de kleuren worden er mooier door en overal gaat het potlood in het papier denk ik

  Geliked door 1 persoon

  • Ze zijn juist heel fijn, maar hebben veel was. Daardoor juist de mooie kleuren, maar je kan maar heel weinig laagjes doen. Tenminste, de Prismacolor Premier dan. Witte puntjes heb ik ook. Je moet het pigment ‘in’ het papier drukken met idd bijv. Een blendpotlood, die hebben geen kleur, of een wit potlood die geslepen is op het laatst zo hard drukken als kan. Dan druk je het papier ook plat, dus daarna kun je niet nog een laagje er over heen doen. Soms gebruik ik een tissue, doezelaar met of zonder vaseline of witte terpetine. Vaseline en witte terpetine lossen de was op, geloof ik. Terpetine stinkt wel, ik gebruik dat heel zelden.

   Like

 2. Oja! Wat ik ook wel eens doe, bijv. bij een kat, dan doe ik eerst een dun (!) laagje waterverf. Weg witte puntjes, en je kan er natuurlijk gewoon overheen met je potloden.

  Like

 3. Ja mijn potloden kunnen ook met water. Moet je wel stevig papier hebben denk ik, want anders gaat het bobbelen ja dat is niet leuk. Ik slijp mijn potloden nooit dat vind ik lastig. Ik wil niet dat ze kleiner mijn potloden ben heel zuinig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s